A makacs szakáll ápolása

A makacs szakáll ápolása
2018.02.10.feketeSZakáll
A makacs szakáll ápolása

Kezdjük azzal, hogy nem mindekinek olyan a szakálla, mint a szakállmodelleknek. Folytassuk azzal, hogy nem is lesz mindenkinek olyan! Azonban ha a számodra megfelelő szakállápolási termékeket használod, nagyon sokat javíthatsz a helyzeten!

Ha kicsit erősebb az arcszörzeted, nem az a tipikus szőke típus vagy, akkor biztosan küzdöttél már eleget a szakálladdal. Fésülgetted, szárítgattad, de csak nem úgy áll mindennek ellénére, mint ahogy azt szeretnéd... Ismerős? 

Nagyon fontos, hogy minden nap fordíts időt a szakállad megfelelő ápolására. Mi a következő kombinációt javasoljuk. Szakállszappan és valamilyen erősebb tartást biztosító szakállbalzsam... A nálunk megtalálható Lumbersoul termékek a tökéletes választás.

A napi rutin részeként reggel beállsz a zuhany alá, és a szappantartóba bekészítve ott vár rád a Lumbersoul szakállszappan. Kicsit beszappanozod a szakálladat, majd kezeddel addig dörzsöld, míg szép habos nem lesz. Amíg mosakodsz, ne mosd le a szakálladat, így a pár perc alatt a természetes összetevőknek hagysz időt, hogy kifejtsék jótékony hatásukat. Ezután lemoshatod, és érezni fogod, hogy se tapintásra, se illatra nem ugyanazt a szakállt hordod, mint azelőtt!

Mindezek után teljesen szárítsd meg. Használj mindenképp szakállfésűt! Amint megszáradt, jöhet a balzsam. Már az állagán érezhető, hogy a Lumbersoul szakállbalzsam nem csak ápolni, de tartani is fogja szakálladat. Körmöddel kiszedsz a tégelyből körkörös mozdulatokat végezve annyit, amennyi a mutatóujjad körmére ráfér. Ezután ujjaid között finoman dörzsölve megolvasztod a balzsamot, de figyelj rá, hogy teljesen száraz legyen a kezed. Mikor megolvadt, felviszed a szakálladra és eloszlatod. Fésűld át rendesen , és állítsd be ahogy szeretnéd. 

A fentieket követve a hatás nem marad el! Minden nap! Egyik a másik után... És a kósza szálak megzabolázva!

Ja, és ha még nem említettem volna... Ha egy mód van rá használj illat-azonos szappant és balzsamot :) 

Legújabb termékek

Ne maradjon le róla!

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként fog értesülni webáruházunk soha vissza nem térő akcióiról!