Az Eastwing termékekről

Az Eastwing termékekről
2018.02.07.feketeSZakáll
Az Eastwing termékekről

Az első megjegyzésem nem más, mint a következő... Minden szakállas embernek szüksége van a Fresh Peppermint olajra vagy balzsamra azokon a reggeleken ;)

Előző éjszaka későn érkeztél haza, a haverokkal egy-két sört ittál, esetleg többet, és megeshet, hogy fejfájással fekszel, kelsz. Itt jön képbe a Fresh Peppermint :) Flviszed a szakálladra, és azonnal érezteti a jótékony hatását! Az intenzív menta illat azonnal kinyitja a szemed, kiűzi a fejfájásod és úgy kezded a napot, mintha mi sem történt volna! Bízz bennünk, tapasztalatainkből táplálkozik ez a poszt, és ha te is kipróbálod, bizonyosságot nyersz!

Általánosságban véve elmondható az Eastwing Grooming Co. szakállápolási termékeiről, hogy intenzív, teljes napon keresztül tartó illatot biztosít! Ideális esetben az összes gyártó szakállápolási termékeiről elmondható, hogy a természetes összetevők ápolják a szakálladat. Az Eastwingnél azonben ez párosul az illatok fergeteges házasításával is!

Egy szó mint száz, ha szereted az intenzív illatokat, megéri azt a plusz pár sörnyi pénzt kiadni, hogy minden napod úgy induljon és úgy is folytatódjon, ahogy mindig is szeretted volna! Ez nem vaklárma! Szerezz bizonyosságot! Hidd el, nem fogsz csalódni ;)

Legújabb termékek

Ne maradjon le róla!

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként fog értesülni webáruházunk soha vissza nem térő akcióiról!