Bemutatkozás


SZŐRSZÁLHASOGATÁS. VAKLÁRMA. BIZONYOSSÁG.


 „Feketeszakáll, avagy Edward Teach (említik Tache-ként vagy Thatch-ként is; 1680 körül – 1718. november 22.), angol kalóz, akinek nevét a Karib-térségben és az Atlanti-óceán nyugati részén rettegték...de a ravasz és számító kalózvezér, céljai eléréséhez inkább támaszkodott félelmetes megjelenésére, mint az erőszakra. A manapság róla elterjedt képpel – miszerint egy hagyományosan zsarnok kalóz lett volna – ellentétben hajóit mindig legénysége beleegyezésével irányította, és nem ismert olyan feljegyzés sem, hogy bántotta vagy megölte volna az általa fogvatartottakat. Halála után alakját romantizálták, számos kalóztémájú mű ihletője lett.”

(Forrás: Wikipédia (https://hu.wikipedia.org/wiki/Feketeszak%C3%A1ll))


Minket is megihletett, bár igaz, nem kalóztevénykesége, mint inkább férfias megjelenése és romantikus jelleme. Nem csak foglyokat, hanem női szíveket is rabul ejtett. Ez utóbbit híres fekete szakállának is köszönhette.


És innen datálódik a mi történetünk, ami egy szép őszi napon indult. Aminek alapja a szakáll, lévén, hogy mi is szakállasok vagyunk, így tudjuk miről beszélünk, mit szeretnénk, egy szakállas mit szeretne és, hogy tényleg mire van szüksége.


Az általunk forgalmazott gyártókat szigorú elvárások alapján osztályozzuk, teszteljük a termékeiket, így végül a legjobbak maradnak fent a rostán. Ez nem VAKLÁRMA! Azt tűztük ki célul, hogy minőségi termékekkel szálljunk szembe a SZŐRSZÁLHASOGATÁSSAL! Nincs más hátra, mint BIZONYOSSÁGOT szerezni!


Bátran állítjuk, hogy a nálunk rendelt szakáll- és hajápolási termékek nem okoznak majd csalódást!

Legfrissebb hírek

2019.01.26.feketeSZakáll

Elutaztunk szabadságra :)

Rendeléseket természetesen fogadunk, azonban a megrendelt termékek kiszállítása szünetel. A megrendelések mennyiségétől függően a rendeléseket február 14-én, illetve február 15-én postázzuk!

Köszönjük szépen a türelmeteteket, nekünk is kell egy kis pihenés :)

2019.01.12.feketeSZakáll

Januári akcióink keretén belül kedvezményes áron juthatsz hozzá prémium minőségű termékeinkhez!

Pomádét keresel? Szakállolajat vennél? Esetleg szakállkefét keresel? Kattints a részletekért....

Lépjen kapcsolatba velünk!

Ne maradjon le róla!

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként fog értesülni webáruházunk soha vissza nem térő akcióiról!